Met een pelletkachel wordt uw woning op een ecologische en relatief goedkope manier verwarmd.

De Cola pelletkachels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, modellen en stijlen en passen daardoor in elk interieur.

Rendement
De Cola pelletkachels hebben een zeer hoog rendement: vanaf 90,4% tot maar liefst 95,7%

Vermogen
Het vermogen van deze pelletkachels varieert van 6,8 kW tot 14,4 kW waardoor ruimtes tot 293 m³ kunnen verwarmd worden.

Kanalisatie
Bij bepaalde modellen kunnen luchtkanalen worden aangesloten waardoor aanpalende ruimtes eveneens kunnen worden verwarmd.

Pelletkachels

Ambra
De Ambra is de kleinste kachel in het Anselmo Cola gamma. Deze kachel kan, met zijn maximumvermogen van 6,8 kW, een ruimte tot 145 m³ verwarmen en is dus uitermate geschikt voor het verwarmen van kleinere ruimtes en caravans. Deze geventileerde pelletkachel is verkrijgbaar in ivoor, bordeaux en zwart gelakt staal. Met zijn rendement van 92,2% en zijn gunstige prijs, is de Col..
Ambra Lux
Deze luxueuze versie van de Ambra is door zijn originaliteit en gunstige prijs een topper uit de nieuwe collectie 2014! De spiegeldeur geeft de Ambra Lux en zijn omgeving een chique uitstraling. Deze geventileerde pelletkachel heeft een vermogen van 7,1 kW om een ruimte tot 145 m³ te verwarmen. Verkrijgbaar in wit, ivoor, bordeaux en zwart. Geleverd met afstandsbediening, uittrekbare as..
Vision
Deze elegante pelletkachel is het toppunt van design! Door de optionele voet oogt hij zeer modern en klassevol. Deze pelletkachel kan op twee manieren geplaatst worden: Vrijstaand Vrijstaand op voet (optioneel) De ventilator kan worden uitgeschakeld om het geluid tot een minimum te beperken. De Cola Vision is verkrijgbaar in wit, zwart en bordeaux. Geleverd met afstandsb..
Cupido
De Cupido heeft een diepte van amper 29,3 cm en is daardoor ideaal voor smalle of kleinere ruimtes. Met zijn rendement van 93,1% en zijn vermogen van 9 kW is hij geschikt om ruimtes tot 232 m³ te verwarmen. Deze geventileerde pelletkachel heeft een bekleding in keramiek en is verkrijgbaar in wit, ivoor, bordeaux en zwart. Geleverd met afstandsbediening, uittrekbare aslade en deurhendel. ..
Free
De Cola Free heeft een vermogen van 9,15 kW om een ruimte tot 189 m³ te verwarmen. Het rendement bedraagt meer dan 95% Hij heeft een stalen bekleding, een voor- en bovenzijde in Majolica en een gietijzeren deur voorzien van keramisch glas. Verkrijgbaar in verschillende kleuren: ivoor, caramel, bordeaux en zwart. Geleverd met afstandsbediening, uittrekbare aslade en deurhendel. ..
Calla (kanaliseerbaar)
De Cola Calla is een geventileerde pelletkachel met een vermogen van 10,21 kW waarmee een ruimte tot 265 m³ kan verwarmd worden. Hij heeft een rendement van 95,66% De Calla heeft de mogelijkheid tot kanalisatie. Hij kan dus eveneens gebruikt worden om naast- of bovenliggende ruimtes te verwarmen.  Er is een afstandsbediening bijgeleverd, alsook een deurhendel en uittrekbare aslade...
Mimosa (kanaliseerbaar)
De pelletkachel Mimosa is Cola's nieuwste hoekmodel. Deze geventileerde pelletkachel heeft een verfijnde afgeronde afwerking met stalen zijkanten en voor- en bovenzijde in keramiek. De Mimosa hoekkachel met rendement van 95,66% heeft een vermogen van 10,21 kW om een ruimte tot 265 m³. Dankzij zijn mogelijkheid tot kanalisatie kan deze eveneens gebruikt worden om naastliggende ruim..
Easy Crono
De geventileerde Easy Crono pelletkachel heeft een verfijnde afgeronde bovenzijde in Majolica, gelakte stalen zijkanten en een gezeefdrukte keramische deur. Met zijn vermogen van 10,41 kW is hij geschikt om een ruimte tot 212 m³ te verwarmen. Er is een afstandsbediening bijgeleverd, alsook een deurhendel en uittrekbare aslade. Verkrijgbaar in ivoor, caramel en bordeaux.  ..
Diamond
De Cola Diamond is een geventileerde pelletkachel met een elegante bovenzijde in Majolica en afgeronde stalen zijkanten in wit, bordeaux of zwart. De dubbele deur bestaat uit gezeefdrukt rond keramisch glas. De kachel heeft een rendement van 95,7% en een vermogen van 10,41 kW om een ruimte tot 212 m³ te verwarmen. Wordt geleverd met afstandsbediening, deurhendel en uittrekbare aslade. ..
Aurora
Met zijn vermogen van 10,41 kW is de Cola Aurora geschikt voor het verwarmen van ruimtes tot 265 m³. Deze geventileerde pelletkachel heeft een rendement van 95,66% en een stalen bekleding in wit, ivoorkleur, bordeaux of grijs. Wordt geleverd met afstandsbediening, deurhendel en uittrekbare aslade. ..
Aloe
De Cola Aloe is een model uit het nieuwe assortiment 2014 met stalen zijkanten, voor- en bovenzijde in keramiek en een elegant afgeronde deur. Deze geventileerde pellekachel is verkrijgbaar in wit, ivoor, bordeaux en zwart. Hij heeft een vermogen van 10,41 kW en een rendement van 95,6%. Er is mogelijkheid om de rookafvoer achteraan of bovenaan aan te sluiten. Wordt geleverd met afstands..
Fire
De Cola Fire pelletkachel heeft een gelakte stalen bekleding, een voor- en bovenzijde in Majolica en een gezeefdrukte keramische deur. Hij heeft een vermogen van 10,41 kW en is geschikt om een ruimte van 212 m³ te verwarmen. Het rendement van deze kachel bedraagt 95,66%.  De Fire is verkrijgbaar in verschillende kleuren: ivoor, caramel, bordeaux en zwart. Wordt geverd met afst..
Fire Lux
De Fire Lux pelletkachel is de luxueuzere uitvoering van de Fire. Net zoals bij de Fire bedraagt het vermogen 10,41 kW (om een ruimte van 212 m³ te verwarmen) en het rendement 95,66%. Het verschil tussen de Fire en Fire Lux is de bekleding: de Fire is voorzien van een gelakte stalen bekleding en een voor- en bovenzijde in Majolica terwijl de Fire Lux volledig bekleed is in Majolica. ..
Sprint Majolica (kanaliseerbaar)
De Sprint is, met zijn diepte van amper 30 cm, de ideale pelletkachel voor kleine of smalle ruimtes. Hij heeft een vermogen van 12,3 kW om een ruimte tot 251 m³ te verwarmen. Dankzij zijn mogelijkheid tot kanalisatie kan deze eveneens gebruikt worden om de naastliggende ruimte te verwarmen (zie afbeelding). De Sprint Majolica kachel heeft een Majolica bekleding in wit, ivoor,..
Sprint Staal (kanaliseerbaar)
De Sprint is, met zijn diepte van amper 30 cm, de ideale pelletkachel voor kleine of smalle ruimtes. Hij heeft een vermogen van 12,3 kW om een ruimte tot 251 m³ te verwarmen. Dankzij zijn mogelijkheid tot kanalisatie kan deze eveneens gebruikt worden om de naastliggende ruimte te verwarmen (zie afbeelding). De Sprint Acciaio kachel heeft een gelakt stalen bekleding in wit, ivoor, caram..
Medea
De Cola Medea heeft een ronde afwerking in Majolica, een voor- en bovenzijde in zwart gelakt staal en een deur in gezeefdrukt keramisch glas. Hij heeft een vermogen van 12,4 kW en is daardoor geschikt om een ruimte tot 251 m³ te verwarmen.  Deze geventileerde kachel is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: ivoor, bordeaux, wit en zwart en wordt geleverd met een afstandsbedien..
Medea Lux
De Medea Lux pelletkachel heeft een voor- en bovenzijde en ronde afwerking in Majolica en een deur in gezeefdrukt keramisch glas. Hij heeft een vermogen van 12,4 kW en is geschikt om een ruimte tot 251 m³ te verwarmen.  Deze geventileerde kachel is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: ivoor, bordeaux, wit en zwart en wordt geleverd met een afstandsbediening, uittrekbare aslade e..
Beauty 13 (kanaliseerbaar)
De Beauty 13 is een kanaliseerbare pelletkachel met mogelijkheid om 2 apart regelbare kanalen aan te sluiten. De kachel kan dus zorgen voor verwarming in de ruimte waarin hij zich bevindt, en in twee naastgelegen ruimtes (zie afbeelding). Met zijn vermogen van 14,1 kW kan de Beauty 13 ruimtes met een totale oppervlakte tot 287 m³ verwarmen. Deze kachel heeft een boven- en voorzijd..
Beauty 13 Lux (kanaliseerbaar)
De Beauty 13 Lux is een kanaliseerbare pelletkachel met mogelijkheid om 2 apart regelbare kanalen aan te sluiten. De kachel kan dus zorgen voor verwarming in de ruimte waarin hij zich bevindt, en in twee naastgelegen ruimtes (zie afbeelding). Met zijn vermogen van 14,1 kW kan de Beauty 13 Lux ruimtes met een totale oppervlakte tot 287 m³ verwarmen. Deze kachel heeft..
Wave Staal (kanalisatie)
De vernieuwde Wave Staal heeft een nog elegantere uitstraling dan zijn voorganger en is voorzien van de mogelijkheid tot kanalisatie. Hierdoor kunnen eveneens naastliggende ruimtes verwarmd worden. De Wave Staal pelletkachel heeft een gelakt stalen bekleding in ivoor of zwart en een dubbele deur in gezeefdrukt rond keramisch glas. Door zijn moderne uitstraling wordt hij een blikva..
Wave Vetro (kanalisatie)
Wie gaat voor super chic, kiest voor deze pelletkachel! Door zijn vernieuwde uiterlijk en bekleding in glas steelt hij zeker en vast de show en wordt hij het middelpunt van uw leefruimte. De Wave is zijn naam als meest stijlvolle pelletkachel meer dan waard. Deze vernieuwde Wave Vetro is voorzien van de mogelijkheid van kanalisatie waardoor eveneens naastliggende ruimtes kunnen verwarmd wor..
Sabina
Met zijn vermogen van 14,38 kW is de Sabina geschikt om een ruimte tot 293 m³ te verwarmen. Deze geventileerde pelletkachel heeft een gelakt stalen bekleding in grijs, ivoor of bordeaux en een deur in gezeefdrukt keramisch glas. Wordt geleverd met afstandsbediening, uittrekbare aslade en deurhendel. ..
Ellisse
De Cola Ellisse heeft een bekleding in Majolica (ivoor, caramel of bordeaux). Door zijn gezeefdrukte keramische deur, zijn afgeronde zijkanten en zijn boven- en voorpanelen met speciaal "verticaal rooster"-motief, is de Ellisse ondanks zijn grootte een zeer elegante pelletkachel. Dankzij het rendement van 95% en vermogen van 14,38 kW kan een ruimte tot 293 m³ verwarmd worden. De schouwaansl..
Blitz
Dit uniek hoekmodel geeft uw ruimte extra uitstraling! De Cola Blitz heeft een keramische bekleding, de voor- en bovenpanelen zijn voorzien van een "druppel"-motief. De gietijzeren deur is voorzien van gezeefdrukt keramisch glas. Deze pelletkachel is verkrijgbaar in verschillende kleuren: ivoor, caramel en bordeaux. De Blitz hoekkachel heeft een rendement van 95% en een vermogen v..
Powered by OpenCart
Cola © 2018