De thermo pelletkachel kan worden aangesloten op radiatoren en combineert daardoor de gezelligheid van een kachel met het gebruiksgemak van centrale verwarming.

De Termo Power 30S kan eveneens zorgen voor sanitair warm water.

Rendement tot 97,41%
Het vermogen van de thermo kachels varieert van 13 tot 30 kW om tot 630 m³ te verwarmen. Afhankelijk van het model bedraagt het rendement tussen 94,68 en 97,41%.

Thermo pelletkachels

Termo Perla
De Termo Perla pelletkachel heeft een gelakt stalen bekleding (ivoor, bordeaux of zwart) en een gietijzeren deur met keramisch glas. Met zijn rendement van 97,41% en zijn vermogen van 13,12 kW kan deze kachel een ruimte tot 285 m³ verwarmen. Deze pelletkachel is een thermo model en is dus aansluitbaar op uw centrale verwarming. Wordt geleverd met afstandsbediening, uittrekbare aslade en deu..
Termo Perla Lux
De Termo Perla Lux pelletkachel is de luxueuzere uitvoering van de Termo Perla: in plaats van een volledig gelakt stalen bekleding, heeft deze kachel een voor- en bovenzijde in Majolica. Hij is verkrijgbaar in ivoor, bordeaux of zwart en voorzien van een gietijzeren deur met keramisch glas. Met zijn rendement van 97,41% en zijn vermogen van 13,12 kW kan deze kachel een ruimte tot..
Termo Ellisse
De Cola Termo Ellisse heeft een bekleding in Majolica (ivoor, caramel of bordeaux kleur). Door zijn gezeefdrukt keramische deur, zijn afgeronde zijwanden en zijn boven- en voorpanelen met "verticaal rooster"-motief, is de Ellisse ondanks zijn grootte een zeer elegante pelletkachel.  Met het rendement van 97,41% en vermogen van 18,52 kW kan een ruimte tot 400 m³ verwarmd worden. De scho..
Termo Focus Ceramica
De Termo Focus Ceramica pelletkachel heeft, net als zijn stalen tegenhanger, een vermogen van 18,52 kW om een ruimte tot 400 m³ te verwarmen en een rendement van 97,41%. In tegenstelling tot de stalen versie heeft deze een keramische bekleding (in ivoor, caramel of bordeaux) en voor- en bovenpanelen met "druppel"-motief. Hij heeft een gietijzeren deur met keramisch glas. De Termo Focus is ..
Termo Focus Staal
De Termo Focus Staal pelletkachel heeft een gelakt stalen bekleding in ivoor, caramel, bordeaux of zwart en een gietijzeren deur met keramisch glas. Hij kan een ruimte tot 400 m³ verwarmen met zijn vermogen van 18,52 kW. Het rendement bedraagt 97,41%. De Termo Focus pelletkachel is een termo model en is dus aansluitbaar op uw centrale verwarming. Wordt geleverd met afstandsbediening, d..
Termo Blitz
Dit thermo hoekmodel geeft uw ruimte extra uitstraling! De Cola Termo Blitz heeft een keramische bekleding, de voor- en bovenpanelen zijn voorzien van een "druppel"-motief. De gietijzeren deur is voorzien van gezeefdrukt keramisch glas. Deze pelletkachel voor centrale verwarming is verkrijgbaar in verschillende kleuren: ivoor, caramel en bordeaux. De Termo Blitz hoekkachel heeft een rendeme..
Termo Power
De Termo Power pelletkachel heeft een vermogen van 24,63 kW om een ruimte tot 530 m³ te verwarmen. Deze hydro kachel voor aansluiting op uw radiatoren, heeft een stalen bekleding, een voor- en bovenzijde in Majolica en een gietijzeren deur met keramisch glas. Verkrijgbaar in drie kleuren: ivoor, caramel en bordeaux. Wordt geleverd met deurhendel, afstandsbediening en uittrekbare aslade. ..
Termo Power Lux
De Termo Power Lux pelletkachel is de luxueuzere versie van de Termo Power. Het verschil tussen deze kachels is de bekleding: terwijl de Termo Power een bekleding in staal met Majolica heeft, is de Termo Power Lux voorzien van een volledige bekleding in Majolica (in ivoor, caramel of bordeaux). Het vermogen bedraagt eveneens 24,63 kW (voor het verwarmen van een ruimte tot 530 m³)..
Termo Power 30
Met zijn vermogen van 30,12 kW is de Termo Power 30 pelletkachel geschikt om een ruimte tot 630 m³ te verwarmen (geschikt voor centrale verwarming). Deze Cola hydro kachel heeft een stalen bekleding, een voor- en bovenzijde in Majolica en een gietijzeren deur met keramisch glas. Verkrijgbaar in drie kleuren: ivoor, caramel en bordeaux. Wordt geleverd met deurhendel, afstandsbediening e..
Termo Power 30S
De Termo Power 30S pelletkachel heeft de mogelijkheid om, naast radiatoren, ook sanitair water te verwarmen: de kachel is voorzien van een sanitaire pomp en een warmtewisselaar. Deze hydro pelletkachel heeft, net als de Termo Power 30, een vermogen van 30,12 kW om een ruimte tot 630 m³ te verwarmen. Ook de bekleding is hetzelfde: een gelakt stalen bekleding en een voor- en bo..
Powered by OpenCart
Cola © 2018